VVS Odsherred, Vestsjælland


VVS - Vi klarer det

Står du og mangler en dygtig VVS installatør til at klare problemer som udskiftning af vandhaner og toiletter eller større opgaver som installation af miljørigtige varmekilder? Hos Vejleby Smedie & VVS yder vi autoriseret VVS service og ordner alt fra det almindelige VVS arbejde til rådgivning og installation af alternative varmeforsyninger. Som kunde hos os sørger vi altid for at sætte dine individuelle behov i centrum, så du ender med at få udført den mest ideelle løsning af en af vores VVS installatører.

Her på siden kan du læse mere om:
  • Hvordan vores VVS installatører klarer diverse opgaver og reparationer
  • Den brede vifte af VVS opgaver, vi kan udføre
  • Muligheden for at få rådgivning om alternative varmekilder
Skal du have ny vandhane eller have udført større opgaver? Så ring til os på 59656128. Du kan også bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden. 

Få den rette opsætning og vedligeholdelse af vores VVS installatør

Vores VVS installatører er faguddannede og kan deres kram. Derfor kan du også være sikker på at få den rigtige opsætning af dine installationer samt den efterfølgende vedligeholdelse eller reparation alt efter, hvad du har brug for.
Når du kontakter os, aftaler vi nærmere og rådgiver også gerne over telefonen. Herefter rykker vi ud så hurtigt som muligt. Med vores geografiske placering er vi den ideelle samarbejdspartner, hvis du har brug for en VVS installatør i Holbæk, Odsherred, på Vestsjælland eller andre steder på Sjælland. 

Vi udfører alle opgaver med fokus på kvalitet

Hos Vejleby er vi et mindre firma med 10 ansatte som udfører al slags almindeligt VVS arbejde. Det kan være, dit gamle toilet skal udskiftes med et nyt, eller at vandhanen har udtjent sin levetid. Kontakt os omkring dit VVS problem, så aftaler vi nærmere. 
Vi er et autoriseret VVS firma, og du har sikkerhed for, at vi udfører installationsarbejdet i høj kvalitet. Ydermere er vi medlem af Tekniq samt Tekniq Garanti ordning, som skaber sikkerhed for dig som forbruger.

TEKNIQ garanti VVS

Få en VVS installatør til at se på opvarmningen i din bolig

Har du den mest optimale varmekilde i din bolig? Der kan være mange penge at spare hver måned, hvis du optimerer dit hus med et nyt træpillefyr, et jordvarmeanlæg eller fx. solenergi. Du kan få kompetent rådgivning af en VVS installatør her fra Vejleby. Vi har den rette uddannelse og erfaring til at finde den bedste løsning, og samtidig sørger vi naturligvis for rettidig levering og montering.

Kontakt os