VVS Odsherred, Vestsjælland


Vejleby Smedie & VVS

- En nytænkende virksomhed med 130 år i bagagen

Over 130 år på bagen taler sit tydelige sprog: Vejleby Smedie og VVS er en erfaren, kompetent og nytænkende samarbejdspartner inden for VVS-arbejde og alternativ opvarmning og energi.

Vi er meget passionerede omkring vores fag og sørger for at følge med i den nyeste udvikling. Vores passion afspejler både vores valg af produkter og leverandører, som kun er det bedste på markedet.

Virksomheden blev etableret i 1882 og er i dag en fusion af Kirkevang VVS & Energi og Vejleby Smedie og VVS. Kristian Andersen står for den daglige ledelse, og sammen med Line Christiansen opkøbte han i 2013 Vejleby Smedie og VVS. Vi driver virksomheden videre i samme gode ånd.

Alle vores 12 medarbejdere er veluddannede og modtager relevante kurser inden for branchen. Vi brænder alle for grøn og alternativ energi – det er din garanti for den mest effektive og økonomisk attraktive løsning.

Vi støtter op om lokalsamfundet og er aktive i det lokale erhvervsråd i Odsherred Kommune. Vi er medlem af Tekniq samt Tekniq Garanti ordningen. Hvis det er i dit behov, kan vi hjælpe med finansiering af jeres løsning.

Kontakt os på 59 65 61 28 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os

Du er altid meget velkommen til at skrive en mail til os, eller give os et kald, hvis du skulle have spørgsmål eller lign.